Toraja - Életük a haláluk

Ha már kaptál jelszót, akkor itt elkezdheted a filmnézést. Ha még nem, akkor görgess lefelé!

Dokumentumfilm sorozatunkat elsődlegesen az Ozone TV adásán lehet megtekinteni. A premier 2019. januárban volt, de a sorozatot a csatorna azóta is folyamatosan ismétli.

Filmjeinket online ezen az oldalon bármikor vissza lehet nézni, mindössze egy jelképes felajánlásért - kb. egy cappuccino áráért - cserébe. A felajánlás pontos összege Önre van bízva (min. 400 Ft).

Miért kérünk felajánlást?

Fontos kiemelni, hogy filmünk non-profit vállalkozás. S bár voltak szponzoraink, a filmet teljes mértékben saját finanszírozásból készítettük. Az utazási és helyszíni költségeken kívül nagyon sok egyéb költség is felmerült az utómunkák során: fordítási költségek, zeneszerzői honorárium, különböző szoftverek és tárgy ieszközök költségei, szerver- és tárhely előfizetések, stb...

Az Önök által felajánlott összegek tehát költségeink egy részét fedezik.

A felajánlott összegnek van egy olyan szerepe is, mely által Önök elismerik befektetett munkánkat.

Ettől függetlenül célunk továbbra is az, hogy filmsorozatunk a lehető legtöbb emberhez eljusson, így, ha valaki nem ért ezzel egyet, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A fizetés indítása az alábbi gombra kattintva lehetséges, és a nemzetközileg elfogadott és teljesen biztonságos PayPal rendszeren keresztül zajlik. A fizetés bármilyen ismert bankkátyával működik.

Felajánlás után a böngésző visszairányít erre az oldalra, ahol a megjelenő jelszóval lehet a videót elindítani,
a jelszót tehát nem e-mailben küldjük ki.

Felajánlását előre is köszönjük.
A film készítői